‘Wat moet ik nu weer kopen?’

Cadeautjes aanschaffen voor uw liefde, familie of vrienden kan heel snel erg lastig worden. U wilt origineel zijn, maar niet te overdreven overkomen. U wilt niet wéér een boekenbon of VVV-bon geven. Een cadeaumand kopen kan de oplossing bieden die u gezocht heeft. Voor elke aangelegenheid is er wel een geschikt cadeau te vinden. Hieronder de top 3 cadeaumanden die u aan uw significant other kunt geven. Gewoon zomaar, of ter ere van uw jubileum.

3. Bubbels en Chips

Dit cadeaupakket is vooral gezellig; lekker met z’n tweetjes op de bank ploffen en een film kijken. Of buiten bij het maanlicht, kaarsjes aan en lekker smullen van de kaaschips en champagne. U gaat gegarandeerd een fantastische avond tegemoet. De fraaie mand is gemaakt van steen, en staat ook erg leuk op tafel.

2. Verwen haar

Een romantisch cadeau voor de vrouw van je leven. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verwenavondje zit in deze cadeaumand. De heerlijke geurkaarsen van Bolsius zijn op zichzelf al een cadeautje voor de neus, maar ook de fantastisch ruikende geurbuidel zal een groot genot zijn. Naast deze verwennerij kan u uw dame blij maken met een gevulde snoeppot en een heerlijk bakje vanillethee. Wat wil een vrouw nog meer?

1. Luxe Picknickmand

Wat is er leuker dan ouderwets op de grond eten? Het typisch rood-witte kleedje uitslaan, en de tafel is gedekt. Deze cadeaumand kopen zou zomaar tot één van uw mooiste herinneringen kunnen leiden. Een heerlijk flesje Chardonnay zit in de mand, en met meer dan genoeg borden en bestek kunt u zelfs op een dubbeldate gaan. Stelt u eens voor: een heerlijke maaltijd in de duinen, terwijl de zon aan het ondergaan is. Beter wordt het niet.

Dit zijn slechts drie van de vele cadeaumanden waaruit u kunt kiezen, er is voor elke gelegenheid een pakket te vinden. De cadeaumanden worden altijd luxe verpakt en in stijl versierd. Dus heeft u binnenkort een verjaardag, babyshower, huwelijk of iets anders? Kom gerust even een kijkje nemen in de webshop.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *