Mannen opgelet! Originele cadeautips voor je vriendin

Picknick - Flickr
Picknick – Flickr

Voor veel mannen is het een nachtmerrie die jaarlijks terugkomt: een leuk, maar bovenal origineel cadeau voor de verjaardag van je vriendin kopen. Met een mooi cadeau kunnen er punten gescoord worden, terwijl een matig cadeau al snel tot teleurstelling leidt. In veel gevallen wordt er meer verwacht dan een simpel luchtje of douchepakket. Leuker is het om haar te verrassen met een cadeau dat daadwerkelijk origineel en bijzonder is.

Een cadeau dat aansluit bij haar interesses
Voordat je een cadeau kiest, is het handig om haar interesses op een rijtje te zetten. Bedenk wat ze leuk vindt om te doen en vooral ook wat ze niet leuk vindt. Door een klein overzicht te maken van haar hobby’s en interesses, ontstaan soms vanzelf al goede idee├źn voor een cadeau. Het hoeft hierbij niet te gaan om een hobby of interesse waar ze al veel mee doet. Het kan ook gaan om een droom of wens waar ze het soms over heeft.

Een dagje uit als cadeau
Een cadeau hoeft niet altijd materieel te zijn. Vaak is een mooie herinnering een stuk waardevoller dan een cadeau dat naar verloop van tijd achterin de kast verdwijnt. Een dagje uit kan erg simpel zijn, zoals:

Picknicken
Wat is er romantischer dan een picknick op een mooie locatie in het bos, langs het water of een mooi veld? Stel een picknickmandje samen met haar favoriete eten en drinken, pak een kleedje en ga er samen op uit. Een klassiek cadeau, maar wel een cadeau dat altijd gewaardeerd wordt.

Varen
Nederland is een waterland en daarom bij uitstek geschikt voor een dagje varen. Mooie locaties voor een dagje varen zijn Giethoorn en de Loosdrechtse plassen.

Diner in het donker
Een steeds populairder verjaardagscadeau is een diner in het donker. Op verschillende locaties in Nederland kan in de absolute duisternis worden gegeten. Een spannende en bovendien smakelijke ervaring voor beiden.

Achter de schermen in de dierentuin
Bij de meeste dierentuinen is het mogelijk om achter de schermen te kijken. Samen met een dierenverzorger ga je naar plekken waar de reguliere bezoeker niet mag komen. Zeker voor dierenliefhebbers is dit een onvergetelijk cadeau.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *