Smartphone en tablet klaar voor de feestdagen

Mobiele apparaten
Met Sinterklaas in het land en de Kerstman in aantocht worden er ook dit jaar weer veel aankopen online gedaan. Dit jaar zullen dat er veel zijn via mobiele apparaten. Een luchtje bestellen via de telefoon of dat spectaculaire nieuwe PlayStation spel alvast reserveren via de tablet. Er wordt verwacht dat een kwart van alle mobiele aankopen zullen plaatsvinden in november en december.

Bezoekerspiek
Webwinkels kunnen zich beter goed voorbereiden op een bezoekerspiek. Consumenten doen het liefst Sinterklaas en Kerst aankopen met een tablet op schoot, dit is terug te zien aan de cijfers. Nederland loopt nog niet vooraan in Europa, in Spanje, Zweden en Denemarken wordt er een groter marktaandeel veroverd op het gebied van feestdagen aankopen via mobiele apparaten.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *