Goedkope decemberfeesten

December staat vooral bekend om de maand met alle gezellige feestelijkheden. Het nadeel hiervan is alleen dat het ook een vrij prijzige maand is. De mooiste reclames zie je overal op straat en op de televisie die je verleiden tot het aankopen van dure spullen. Hieronder vind je een aantal tips om geld te besparen tijdens te feestdagen.

Voorbereiding
Voorbereiden is belangrijk! Een kerstkleed kun je al lang van te voren aanschaffen, in plaats van een last minute aankoop in de supermarkt. Dit soort aankopen worden vaak tot het laatste uitgesteld en op de dag voor kerst is het even niet meer belangrijk of het kleed nu één of tien euro kost. Zonde dus!

Dit geldt niet alleen voor kerstartikelen, maar ook voor bijvoorbeeld sinterklaas cadeau’s of Oud en Nieuw benodigdheden. Begin dus nu vast met het bedenken wat je allemaal nodig hebt om zo de decembermaand voordeling door te komen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *