Waarom open world games zo populair zijn

Gratis stockfoto met Afro-Amerikaans, anoniem, apparaatje

Open world games, ze worden steeds meer gemaakt. Dat komt omdat er veel vraag naar is en er steeds beter technologieën beschikbaar zijn om open world games te ontwikkelen. De open world games worden groter en worden gemaakt met ongelofelijk goede graphics. Daarnaast is er ook steeds meer te doen in de open world games. Meer opdrachten die je in de game kan uitvoeren. Ook is het mogelijk om in open world games meerdere verhaallijnen te laten lopen. Dit zijn allemaal redenen waarom open world games zo populair zijn geworden. Game ontwikkelaars als Ubisoft beschikken over de nieuwste technologieën. Hierdoor lijkt het net of je in de game zit. 

De kwaliteit van de open world games

Een goed voorbeeld hiervan is Assassins Creed Valhalla. Assassins Creed Valhalla op de xbox one is beschikbaar in 4K mits je xbox dat ondersteunt. De nieuwste game van de Assassins Creed speelt zich af in het tijdperk van de Vikingen. Het begin van het spel speelt zich af in Scandinavië. Ubisoft heeft goed gewerkt aan de omgeving van de game. Voetstappen in de sneeuw zijn tijdelijk zichtbaar en de sneeuw lijkt net echt. Later in de game vaar je naar Engeland toe, door de hoge golven en de fel schijnende zon. Dit zijn een aantal voorbeelden van ontwikkelingen in de open world games die de beleving ervan optimaal maken. Ook is er flink gewerkt aan de gameplay zelf. Een camera in third person die met je meedraait tijdens het vechten. Dit geeft ook een waanzinnig effect op het spel.

Far cry 6

Op het moment is Ubisoft bezig met het ontwikkelen van een nieuwe open world game. Far Cry 6. De voorgangers van de Far Cry serie waren al een groot succes. Welke technologieën zullen er op deze game worden toegepast? De vorige Far Cry had nog niet zoveel toegepaste technologie als Assassins Creed Valhalla. Ongetwijfeld zal Ubisoft dit ook toepassen op de nieuwe Far Cry game. Wat is de Far Cry 6 release date? Dat is nog een vraag. Ubisoft heeft nog geen datum aangekondigd voor het releasen van de game. Verwacht is dat de game rond juni uit zal komen. Een mooie game waar je in de zomervakantie van kan gaan genieten.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *