Chocolade: het relatiegeschenk bij uitstek!

Chocolade, wie er is niet gek op? Heel veel mensen genieten ervan om dat lekkere blokje chocolade in de mond te laten smelten. De een houdt van puur, de ander van melk of wit. Sommige mensen zijn er zelfs verslaafd aan. Het mooie is dat je er zoveel mee kan doen. Vanwege zijn eigenschappen kan de vloeibare chocolade in allerlei vormen gegoten worden. En daarmee, gecombineerd met de overheerlijke smaak, is het dus het ideale cadeau.

Relatiegeschenk chocolade

Stel je voor dat je bijvoorbeeld eigenaar van een schoenwinkel bent, wat is er dan leuker dan trouwe klanten ter gelegenheid van het einde van het jaar een damesschoen of herenschoen van chocolade cadeau te doen? Of voor de dames een chocolade miniatuurdamestas. Dat komt zeker goed aan.
Een reisbureau kan denken aan een vliegtuig of palmboom van chocola. Zo zijn er zoveel leuke dingen te bedenken en te doen met chocolade, met een beetje fantasie kan iedereen wel iets leuks bedenken.
Het hoeft trouwens natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen, er is altijd wel een prima reden te bedenken voor een relatiegeschenk chocolade.

Gekleurde chocolade

Wat ook leuk is, is dat er met kleuren gewerkt kan worden. Bij witte chocolade kunnen voedingskleurstoffen worden toegevoegd, waardoor chocoladeproducten in allerlei kleuren gemaakt kunnen worden. Gaat je voorkeur naar roze? Dan hoeft er niet eens iets toegevoegd te worden, want chocolade van de ruby-cacaoboon is al roze van zichzelf. Deze roze chocolade heeft een smaak die enigszins lijkt op witte chocolade.

Chocolade met logo

Uiteraard doen bonbons het ook altijd goed bij je cliënten. Je kunt bonbons laten maken van alle smaken chocolade, met daarop een laagje witte chocolade bedrukt met een logo. Het is toch fantastisch als jouw cliënt bij iedere bonbon die hij of zij eet bedenkt: “Oh ja, die heb ik van bedrijf x gekregen.” Met de heerlijke smaak van de bonbon, geeft deze chocolade met logo dan meteen een positieve associatie met jouw bedrijf.

Geschenk voor medewerkers

En wat zou je denken van een aardigheidje voor je medewerkers? Een stuk chocola met daarop een compliment aan de medewerker of een inspirerende tekst valt zeker in goede aarde. Je medewerker zal graag de tanden zetten in een reep chocolade met de tekst “bedankt voor je inzet” of een bonbon met “kanjer!” om maar wat te noemen.

Conclusie: chocolade is het relatiegeschenk bij uitstek!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *