Cadeautjes voor de kids

Het blijft een lastige taak, cadeautjes kopen. Hoe oud iemand ook wordt of wat het geslacht ook is, over cadeautjes kopen doe je toch altijd langer dan je eigenlijk zou willen. Je zou zeggen dat het voor de gemiddelde peuter toch niet zo lastig hoeft te zijn, maar ook dat valt vaak vies tegen. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat je gewoon niet meer weet waar je het zoeken moet. In dit artikel daarom een aantal leuke/handige suggesties die altijd wel in de smaak zullen vallen.

 

Kinderen spelen graag kok, leraar, brandweer en ga zo maar door. Hoe leuk is het dan om bijvoorbeeld een mooie speelgoed keuken te geven, waar hij of zij helemaal in los kan gaan. Hierin kunnen de lekkerste klei koekjes worden gebakken of de high tea worden voorbereid voor alle knuffels en poppen. Ook is dit een cadeau waar ze niet een twee drie op uit gekeken zijn. Je kan er ontzettend veel kanten mee op en wanneer je een mooie koopt, staat het niet eens storend in het interieur.

 

Een ander cadeau waar nog vele jaren mee gespeeld kan worden is houten speelgoed. Dit gaat zelfs generatie na generatie mee en is daarom niet alleen een mooi cadeau maar er kleven door de jaren heen ook nog eens mooie herinneringen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten spoorrails, speelblokken, houten speelgoed keukens, auto’s. Keuzes zat. Een bijkomend voordeel is ook dat dit veel beter voor het milieu is dan al dat plastic speelgoed wat je na een half jaar weggooit.

 

Een laatste tip is om een boekje als cadeau te geven. Dit is niet alleen erg leuk maar ook nog eens leerzaam. Ook boeken gooi je niet snel weg en bewaar je voor je later. Met een beetje geluk (of ongeluk) wordt dit het favoriete voorleesboekje en wordt er later zelf ingelezen door het kind. Ik hoop dat dit een aantal nuttige tips waren. Succes!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *