Het beste cadeau voor een voetballiefhebber

Het is tegenwoordig geen raadsel meer voor de vrouwen. Een cadeau voor een jongen/man die voetbalfanaat is en daarnaast ook nog een van gamen houdt? We hebben het natuurlijk over het nieuwe bekende voetbalspel FIFA 19 met nieuwe gameplay en toevoegingen. Overweeg je om het spel als cadeau te geven aan je vriend en wil je zelf weten wat de vernieuwingen in het spel zijn? Zodat je weet wat je geeft. In dit artikel zullen we dat in het kort met simpele woorden proberen uit te leggen wat er nieuw is in het spel. Ben je overtuigd? Koop FIFA 19 hier en verras iemand met het beste voetbalspel voor elk console.

Kick-Off modus

In het spel is er een nieuwe game mode waarbij spelers de strijd kunnen aangaan met eigen vrienden onderling. Het is altijd leuk om een wedstrijd te spelen tegen eigen vrienden, nu is mogelijk om een geheel toernooi aan te maken en deze online tegen elkaar te spelen. In deze modus kunnen eigen regels ingesteld worden. Door deze modus zullen er minder FIFA-avonden gehouden worden bij jou thuis en worden toernooien online gespeeld. Het geven van FIFA als cadeau heeft daarom ook nog een voordeel voor je. Beter kan toch niet?

Huisregels

Ja, in de nieuwe FIFA kun je eigen huisregels instellen. Voetbal kent al jarenlang zijn eigen regels, maak je een overtreding, dan krijg je een gele kaart of riskeer je zelfs een rode kaart. Maar in het spel is mogelijk om deze regels weg te laten. Op deze manier ontstaan er een totaal nieuwe beleving en is alles mogelijk. Voorbeelden zijn: voor een overtreding wordt niet gefloten, je mag enkel met het hoofd of buiten de zestien meter lijn scoren. Er wordt meer fun toegevoegd aan het spel, waardoor de spelers na een serieus potje ook een een potje kunnen lachen om FIFA. Je kent het vast wel, mensen die niet tegen hun verlies kunnen raken al snel geïrriteerd. Is jouw vriend zo een ‘boze’ gamer? Dan is dit de perfecte toevoeging aan het spel.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *