Eetgelegenheden in Breda

Breda is een bruisende stad in het noorden van Brabant. Op het gebied van eten en drinken is er een grote diversiteit. Of je nu kiest voor de Mexicaanse, Italiaanse of toch voor de Hollandse keuken, in Breda vind je het allemaal!

Mexicaans

Bij Tortillas Breda kun je terecht voor de traditionele gerechten , maar ook voor de moderne. Het is een sfeervol restaurant met een Mexicaanse uitstraling. De enchiladas en andere gevulde gerechten kunnen naar keuze gevuld worden. De combinatie van het smaakvolle eten, het Mexicaanse tintje en de service heeft ertoe geleid dat Tortillas Breda erg geliefd is.

Hollands

Er gaat niks boven een avondje oud-Hollandse gezelligheid Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve heeft verschillende menukaarten waarop voor iedereen iets te vinden is, Ook als je niet van pannenkoeken houdt, kun je uitstekend eten. Wat De Rithse Hoeve uniek maakt, is de mogelijkheid een eigen pannenkoek samen te stellen. Daarnaast verdien je bij een aantal gerechten Rithse Pieken. Deze unieke muntjes dienen als betaalmiddel in het winkeltje. Kortom: bij De Rithse Hoeve vind je de Hollandse gezelligheid!

Italiaans

Al Dente is een Italiaans restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten. Naast de gebruikelijke pasta biedt Al Dente een breed scala aan andere gerechten die niet voor de hand liggen, Wat je ook zoekt: Breda biedt tallloze mogelijkheden. Eet smakelijk!

Chinees Restaurant

Maar waar je het lekkerste uit eten in Breda kunt is bij Bouvigne Paradijs. Hier hebben ze een All you can eat concept waar je tegen een vaste prijs heerlijk kunt eten. Alleen de drankjes komen hierbovenop. Is er iets op? Dan kan je dit bijvragen. De klant staat hier voor op. Wil je meer informatie over andere restaurants? Op droomrestaurant.nl kan je meer informatie hierover vinden.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *