FedEx gaat voor prettige feestdagen

Eindejaarsperiode
Het Amerikaanse koeriersbedrijf FedEx  is de grootste luchtvrachtvervoerder van de wereld. Met de feestdagen in aantocht verwacht het bedrijf een recordaantal pakketen te verschepen in de eindejaarsperiode. Dit liet FedEx woensdag weten op de website.

290 miljoen pakketjes
Er worden dit jaar naar schatting meer dan 290 miljoen pakketjes verstuurd. Dit aantal geldt niet voor het hele jaar, maar alleen al tussen ‘Black Friday’ op 28 november en kerstavond op 24 december. Black Friday is de start voor het kerstinkoopseizoen in Amerika. Op 15 december zal er een piek komen, waar er naar verwachting 22.6 miljoen pakketjes worden vervoerd. Om dit alles goed te laten verlopen huurt FedEx dit jaar minimaal 50.000 extra werkenemers in de komende periode.

Een gedachte over “FedEx gaat voor prettige feestdagen

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *