Een herinnering als prachtig cadeau

Tegenwoordig is het nemen van een foto zo gemakkelijk geworden door de opkomst van kwalitatieve camera’s in smartphones. Vakantiegangers gebruiken daarom steeds vaker hun mobiele toestel als fotocamera in plaats van een compacte camera of spiegelreflex. Digitale foto’s kunnen steeds makkelijker verspreid worden via social media, maar de mooiste foto’s willen we vaak toch in een mooi fotoboek of een fotolijst. Een leuk idee is om een foto op canvas te laten drukken dat als een kunstwerkje op de muur gehangen kan worden, om bezoekers in huis de mooiste foto’s te laten zien. Lees in dit artikel meer over ideetjes om een foto op canvas af te drukken als mooi cadeau voor vrienden of familie.

Met de dolfijntjes op de foto

Een idee dat vaak voorkomt is om een van je mooiste momenten op vakantie af te laten drukken, zodat je telkens wordt herinnerd aan dat ene mooie moment dat je hebt meegemaakt. Zo was een koppel op vakantie in het prachtige Curacao waar zij samen gezwommen hadden met een aantal dolfijnen, een hoogtepunt van de vakantie! Heb je ooit een hoge berg beklommen zoals de Kilimanjaro in Tanzania en heb je op de top van deze berg een leuke foto gemaakt, herinner jezelf hier elke dag aan om niet te vergeten wat voor een topprestatie je hebt neergelegd. Daarnaast is het ook een idee om een simpel impressie foto af te drukken op canvas van de berg, zodat er goed te zien valt hoe hoog de berg nou werkelijk is. Of ben je daarnaast op een romantisch eiland geweest als Santorini? Denk dan eens aan de prachtige omgeving op dit eiland met de blauwe daken en wateren en de witte huizen langs de gebergtes. Ben je van plan om een foto op canvas te laten drukken? Fotofabriek biedt de best mogelijke kwaliteit op katoen en deze is binnen 24 uur gedrukt. Simpel met een online editor is het al mogelijk om jouw mooiste foto op te sturen en af te laten drukken, waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *